Δελεάζουν δύο αμφίσκορα

Παιχνίδια από την Αγγλία και την Νορβηγία σήμερα Τετάρτη στο μικροσκόπιο της στήλης.

0

Καλά τα κατάφερε χθες η Σαουδική Αραβία απέναντι στην εθνική μας. Για μία ομάδα που βρισκόταν ημέρες πριν από την γαλανόλευκη στην Σεβίλλη και προετοιμάζεται για Μουντιάλ το +0,25 που κουβαλούσε στο πλευρό της ήταν λάθος. Μαζί με το αμφίσκορο στο ματς της Λαντσκρόνα με την Χέλσινγκμποργκ που επιβεβαιώθηκε στο φινάλε πληρώθηκε η δυάδα που ξεπέρασε ελάχιστα τον τριπλασιασμό.

Σήμερα θα ανεβάσουμε λίγο την απόδοση της δυάδας στο 3,70 με δύο αμφίσκορα:

Οντ – Σαντέρφιορντ

Βαριά έκατσε στην Οντ η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ρανχάιμ (1-3). Βέβαια μετά το δικό της 1-0 έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά από την στιγμή που δεν το έκανε ιδού τα αποτελέσματα. Σήμερα θεωρητικά θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απέναντι στην Σαντέρφιορντ, η οποία παλεύει τα παιχνίδια της τελευταία, ασχέτως αν αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία. Έχει να σκοράρει εδώ και τρία παιχνίδια, αλλά με την Βαλερένγκα την προηγούμενη αγωνιστική είχε πολλές και καλές ευκαιρίες, ωστόσο ήταν επιπόλαιη στην τελική προσπάθεια. Λογικά βρίσκει σήμερα δίχτυα σε αυτή την έδρα για να κάνει δύσκολη τη ζωή της Οντ. Για τα δεδομένα του πρωταθλήματος το αμφίσκορο στο 1,95 αξίζει το ρίσκο…

Ρόδεραμ – Σκάνθορπ

Όπως φάνηκε και από το πρώτο μεταξύ τους ματς στα μπαράζ οι δύο ομάδες δεν μπορούν να μπουν σε καλούπια και να παίξουν αμυντικά. Το 2-2 του πρώτου αγώνα προϋποθέτει και σήμερα ένα ματς αντίστοιχο που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό ανόδου της Α’ Αγγλίας. Η Ρόδεραμ μέσα στο σπίτι της συνηθίζει να δίνει τρελό ρυθμό, ενώ από την άλλη η Σκάνθορπ θα βρει τρόπο να απειλήσει και εκτός βολεύεται περισσότερο. Το 1,90 του g/g είναι και σήμερα μία καλή περίπτωση.


ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ
(δυάδα @3,70)
(19:00) ΟΝΤ – ΣΑΝΤΕΡΦΙΟΡΝΤ G/G 1,95
(21:45) ΡΟΔΕΡΑΜ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ G/G 1,90

Photo Credits: Facebook Rotherham United Football Club

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.