Της ταιριάζει το ματς

Η Στάμπαεκ έκανε καλό ματς απέναντι στην Ρόζενμποργκ και έχει την ταχύτητα για να εκμεταλλευτεί την «βαριά» άμυνα της Βαλερένγκα.

0

Η Στάμπαεκ είναι μια ομάδα με επιθετικές αρετές και προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία. Το φετινό της ξεκίνημα είναι μέτριο, αλλά σε αρκετά παιχνίδια αδίκησε τον εαυτό της με την αστοχία της στην τελική προσπάθεια. Η πολύ καλή εικόνα που είχε στο Κυριακάτικο εντός με την Ρόζενμποργκ, ίσως πάντως να σηματοδοτεί την αφύπνιση της. Μιλάμε άλλωστε για μια ομάδα με δυνατότητες, που κράτησε προπονητή και βασικό κορμό από πέρσι και έκανε καλές και στοχευμένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Το αποψινό εκτός με την Βαλερένγκα δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού απέναντι της θα βρει μια ομάδα με περισσότερη ποιότητα και διαρκώς βελτιούμενη εικόνα μέσα στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι στα εντός έδρας παιχνίδια τους παίζουν πάντα πολύ επιθετικά και αφήνουν πολλές φορές εκτεθειμένα τα μετόπισθεν τους. Το αποψινό λογικά θα έχει γρήγορο ρυθμό και φάσεις και από τις δυο πλευρές, αφού οι ταχύτατοι επιθετικοί της Στάμπαεκ, μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στα «βαριά» στόπερ της Βαλερένγκα. Αφήνω στην άκρη την αρχική σκέψη για κόντρα του φαβορί και πάω τελικά με το συνδυαστικό gg+over που βάση του παιχνιδιού που έχω στο μυαλό μου, έχει εξαιρετικές πιθανότητες επαλήθευσης.

Η Μπόντο Γκλιμτ έχει αντιμετωπίσει σχεδόν όλες τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας, σε αυτές τις εννέα πρώτες αγωνιστικές και κατάφερε να σταθεί πολύ ανταγωνιστικά στα περισσότερα ματς. Την Κυριακή πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Μόλντε και τώρα που «στρώνει» το πρόγραμμα της, περιμένω να μας δείξει το πολύ καλό πρόσωπο που είχε στα φιλικά.

Το εντός με την Τρόμσο είναι στα μέτρα της. Η ομάδα του Φινλανδού Σίμο Βαλάκαρι βγάζει κούραση από τα συνεχόμενα ματς, αφού εκτός των άλλων, ταλαιπώρησε επί 120 λεπτά τους βασικούς της στον αγώνα Κυπέλλου με την Αλτα. Η άμυνα της είναι συνεχής πηγή κινδύνων, μακριά από το γήπεδο της παραδοσιακά χάνει μεγάλο μέρος από την δύναμη της και οι πρόσφατες, χαρακτηριστικά μέτριες εμφανίσεις της δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για το αποψινό.


ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ
(μονά)
19.00 Βαλερένγκα – Στάμπαεκ goal/goal&over 2.5 (2,00)
19.00 Μπόντο Γκλιμτ – Τρόμσο 1 (2,00)

Photo Credits: Facebook Fotballklubben Bodø/Glimt

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.